MoVeS coaching

Op een realistische manier wil ik voor jou een ondersteuning en toevoeging zijn. Ik help je mee te ontwikkelen en te enthousiasmeren. Geef je inzichten en laat je daarmee betrokken voelen bij zaken die er op dat moment voor jou toe doen.

Monique van Sas owner MoVeS

Geaccrediteerd analytisch coach, NOBCO geregistreerd

Geaccrediteerd mediator

Afgestudeerd aan de Hogeschool Artez te Arnhem

Als  uitvoerend danser en als dansdocente heb ik leren werken vanuit een passie, te voelen en door te zetten om je doel te bereiken. Dans is het vertalen van een verhaal, emoties en gevoelens in een reeks bewegingen. Een danser is bij uitstek een kenner over het begrijpen, doorleven en plaats geven van emoties, zingeving, vorm. Deze aspecten te leren begrijpen en deze helder te krijgen binnen het menselijk bestaan. Daarnaast heb ik als alleenstaande moeder van vijf veel ervaring en kennis opgedaan vanuit hun ontwikkeling. Het luisteren, goed kijken en herkennen van problematieken en obstakels in de verschillende fases van hun leven, heeft ook mij gevormd. De gesprekken met mijn inmiddels volwassen kinderen gaan nog steeds ook over ieders eigen ontwikkeling. Ik heb veel van hen geleerd en ontdekt dat ik het prettig vind om met deze leeftijdsgroep te werken. Je kunt mij het best omschrijven als: ruimdenkend, veerkrachtig, invoelend, praktisch. Mijn jarenlange dans- en werkervaring, met alles wat er in die jaren op mijn pad is gekomen, hebben geleid tot mijn huidige coachpraktijk MoVeS.